Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Για τα επεισοδια...

Εγινε μια εγκληματικη ενεργεια. Ενταξει.
Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια (που μακαρι να ειναι!)
Ειχαμε αλλες ΠΟΛΛΕΣ (αλλα μικροτερες) τετοιες ενεργειες. Καταστροφες περουσιων αθωων πολιτων.
Ελληνες εναντιον Ελληνων! Ή μηπως στην  αστυνομια υπηρετουν... μεταναστες;
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ συνεχιζονται οι "διαμαρτυριες"; ΠΟΥ το πανε;  ΤΙ ζητανε; Το παιδι ΔΕΝ προκειται να ερθει πισω. Η δικαιοσυνη εχει αναλαβει το θεμα. Δεν εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη;
Θελουμε να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ τη δικια μας; Τον τρομονόμο; 
Αλλοι ζητανε εκλογες.
Δηλαδη, καθε φορα που θα γινεται (διαβαζε υποκινειται...) ενα εκτακτο γεγονος (απο κομματα της αντιπολιτευσης...) θα ζηταμε να γινονται ...εκλογες;!
Τι ειναι η Δημοκρατια; Ο φουρνος του Χοτζα;
Για να σοβαρευτουμε λιγακι.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικηο εχεις
αλλα ποιος ακουει!!

.......

Ανώνυμος είπε...

Όπως σχολίασα και στο press-gr, καλά τα λες...
Το δίκιο βουνό. Που πνίγει.

Ανώνυμος είπε...

sosta ta les filenada. epeidh ki ego ta idia tha egrafa opoios se vrizei sta sxolia pes oti vrizei kai mena mazi sou opos kai pollous allous pou symfonoun me ayta pou grapses.

Ανώνυμος είπε...


ΟΧΙ στη κοινωνική αδικία

ΝΑΙ στη ταξική επανάσταση


Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη ούτε στη δικαιοσύνη, ούτε στο κράτος. Γιατί σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις (αστυνομικής βίας) οι ένοχοι έχουν πέσει στα μαλακά. Απλά το γεγονός αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όσον αφορά περιστατικά αστυνομικής βίας και ατιμωρησίας.
Αν είσαι καθηγήτρια θα βλέπεις ότι δεν είναι μόνο οι μαθητές που διαμαρτύρονται στους δρόμους δυναμικά. Είναι πολλοί περισσότεροι οι συμμαθητές τους που ψάχνουν να βρουν τρόπους διαμαρτυρίας για την άναρχη κοινωνία στην οποία ζούμε. Άναρχη κοινωνία όχι επειδή κάποιοι τα σπάνε, αλλά επειδή δεν υπάρχει τίποτα πια στο κράτος που να λειτουργεί με γνώμονα τον πολίτη.

Παναγιώτης (συνάδελφος)

Ανώνυμος είπε...

τι που το πανε αγαπητη μου?

ειναι οπως οταν τρως πατατακια: ειναι να μην αρχισεις! μετα δε σταματας με τιποτα!

και φυσικα ναι: δημοκρατια ειναι (ακριβως) ο φουρνος του χοτζα!

ακριβεστατα!

Ανώνυμος είπε...

Κα Καθηγήτρια,

Από ότι πιθανός γνωρίζεται δεν είναι ένας ο λόγος που έχει εξαγρίωση τον λαό. Αυτή η κρίση έχει προέλθει από μια αλληλουχία γεγονότων. Χωρίς να είμαι ο ίδιος έξω στους δρόμους καταλαβαίνω ότι ο θάνατος του παιδιού χρησιμοποιείτε ως αφορμή για την εκδήλωση μια γενικότερης απέχθειας προς το μοντέρνο ελληνικό σύστημα. Το ροιτερς προμηνύει ένα νέο κίνημα αντιπαγκοσμοιοποίησης. Όσο και αν αυτό είναι δύσκολο προσπαθήστε να δείτε τα δρώμενα από άλλη γωνία. Ίσως έτσι να καταλάβετε γιατί ο κόσμος είναι έξω στους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία μου είστε αυτή της φωτογραφίας; Και εκπαιδευτικός;
Δεν ξέρω αν είσαι μάνα ; αλλά αν σου πουν έτσι ξαφνικά ότι σου σκότωσαν τον γιο γιατί βρέθηκε σε λάθος σημείο και λάθος ώρα τι θα πεις; η αντίστροφα αν ήσουν η μάνα ενός αστυνομικού π.χ εκείνου που ήταν στην επιχείρηση ζωνιανών και σου τον άφηναν φυτό , πάλι θα το δεχτής έτσι ελαφρά και θα πεις ήταν σε λάθος σημείο και λάθος ώρα;
Όλοι τον Αλέξανδρο βάζομε μπροστά ,αλλά η αλήθεια είναι αλλού .
Τον θάνατο του εμποράκου τον έφεραν τα ...500-1000 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ;.. δεν γράφετε για της μυστικές υπηρεσίες που ήταν πάντα ,και είναι μέσα στης διαδηλώσεις και δρουν όπως συνεφέρει αυτούς που τους έχουνε διατάξει ,...εγώ λέω ότι από αυτούς άλλοι σπούσανε , και άλλοι κλέβανε για να προβοκάρουνε... και άντε και πιάσαμε και δέκα πλιατσικολόγους έτσι κάναμε το καθήκον στην πατρίδα; .Ο ΧΙ .το νεκρό παιδί ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι από τα σκατά, έτσι βγήκανε από τα ρούχα τους οι μαθητές, προσέξατε οι μαθητές που εσείς θα πάτε να διδάξετε ,και σου λένε τι και αν μάθω γράμματα; Όταν βλέπουνε και ακούνε τον πρωθυπουργό να λέει ότι όλα είναι νόμιμα στην έκθεση Θεσσαλονίκης και να καλύπτει όπως και σήμερα υπουργούς με ωφ σορ εταιρείες , και μετά τους βάζει διαφημίσει για φορολογική συνείδηση ; Η όταν βλέπουνε παπάδες με πολιτικούς ,δικαστές ,συμβολαιογράφους, δικηγόρους, και λοιπούς συγγενείς να λυμαίνονται την ελληνική γη, τι θα τους πεις; όταν βλέπουνε ότι το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει τι θα τους πεις , όταν βλέπουνε ότι οι κουμπάροι κάνουν ότι θέλουνε τι θα τους πεις; , όταν βλέπουνε τα καρτέλ να έχουνε στήσει χορό στην πλάτη των γονιών τους και τον παππούδων τους τι θα τους πεις; αυτά πάμε κύρια μου να τους παραδώσουμε και ζητάμε να τα δεχτούνε χωρίς να αντιδράσουνε; Πάτε καλά κύρια μου; Εδώ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ; Άνθρωποι με μπλοκάκια δηλαδή χωρίς δικαίωμα να αρρωστήσουν, χωρίς ταμείο ανεργίας, χωρίς Δώρο, χωρίς άδεια, και παρά πολλά άλλα, και λέω αν σας ερωτήσουνε οι μαθητές σας γι αυτά τα λίγα τι θα τους πείτε κυρία μου ;
Ένα μικρό παράδειγμα για εσάς προσωπικά ..Θα θέλατε αύριο να σας πουν ότι θα εργάζεστε τρεις μέρες την εβδομάδα γιατί υπάρχουνε χιλιάδες καθηγητές χωρίς εργασία; Και ότι θα θέλατε 58 χρόνια τέτοιας εργασίας για να πάρετε σύνταξη εσείς τι θα πείτε;.. θα θέλατε να πείσετε ότι αυτές είναι λύσεις σοβαρής πολιτείας; Και θέλομε αυτά τα παιδιά να σας- μας σεβαστούνε; Η θα τους απαιτείται εσείς Κύρια μου ; Εκεί έχουνε φτάσει τα πράγματα που ζείτε εσείς; Εκτός αν είστε από χόμπι καθηγήτρια όπως λέτε και με καλή προίκα.
Ας σκεφτούμε οι .ΜΕΓΑΛΟΙ. γιατί τα μικρά παιδιά θα μας δέρνουνε κατά ηλικία όλους μας όπως πάμε .Και είμαι σε κακή ηλικία κοντεύω στα πενήντα θα φάω πολύ ξύλο, και θα έχουνε και δίκιο γιατί δεν έκανα τίποτα για τα παραπάνω ώστε να τους δώσω λίγο Όνειρο ζωής. ΤΟΥ 26 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
Μπούντζουκας Τηλέμαχος
ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

Ανώνυμος είπε...

ρε ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΕΛΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ!
ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ?
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΧΟΝΤΡΙΟΙ? ΤΟΣΟ ΣΚΥΛΟΠΕΤΣΟΙ?
ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΝΑΤΕΛΙΤΣΑ,ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΜΝΙΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ??
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?
ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΣ? ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?
ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΥΠΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,"ΚΑΝΤΕ ΟΦΦΣΟΡ" ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ "ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ", ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?
ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΠΕΛΕΚΗ, ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ 5.5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΑΔΥΛΩΤΑ, ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ?
ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ??
ΑΝ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ?
ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ(ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ 5,6 ΔΙΣ ΕΓΙΝΑΝ 2.1ΔΙΣ),ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ??
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ??
ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ!!!
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΡΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝΕ, ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ κλπ), ΜΕ 400 Η 500 Η 600 ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ???
ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 500 Η 600 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ,ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ???
ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΠΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ "ΥΨΥΛΟΥΣ"ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ(ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΑΙ, ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ??
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΠΡΩΤΥΠΑ ΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ??
ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΖΕΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΨΙΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΩΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΕΔΩ ΑΠΕΤΥΧΕΣ!!
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

εκπαιδευτικος ειστε??

τι εχετε να πειτε για τον προισταμενο σας υπουργο παιδειας και θρησκευματων?

ουπς!

υπουργο μπουζουξιδικων και γηπεδων εννοουσα!

Ανώνυμος είπε...

Τα επιχειρήματα της Νατέλας μου φαίνονται πολύ λογικά. Παράλογα και σχιζοφρενικά είναι τα σχόλια και οι βωμολοχίες των αφιονισμένων αριστεριστών που δεν ανέχονται να κυβερνούν άλλοι (γιατί όχι και δεξιοί αφού πλειοψηφούν).
Σε τελική ανάλυση η κυβέρνηση φταίει για τον φόνο του νεαρού από έναν ειδικό φρουρό;
Έως πότε θα είναι σε αναστάτωση η χώρα;
Μήπως οι αναρχοαριστεριστές θέλουν να εφαρμοστεί αναρχο-αταξική κοινωνία;
Τρελάθηκαμε εντελώς μου φαίνεται!
Η κυβέρνηση φταίει που δεν έχει συλλάβει όλους τους ταραξίες που πετούνε βόμβες μολότωφ (αυτές δεν είναι δολοφονική προσπάθεια;)

Ανώνυμος είπε...

Μια σφαίρα στην πόλη δεν μπορεί να σκοτώσει κάποιον που δεν είναι ζωντανός. Και γύρω μας κυκλοφορούν πολλοί που κουβαλάνε το πτώμα τους και νομίζουν πως είναι ζωντανοί.
Καμία σφαίρα δεν μπορεί να σκοτώσει κανέναν από αυτούς τους αδίστακτους που θέλουν να ζήσουν μια ήσυχη ζωή, που θα έκαναν οτιδήποτε για να συνεχίσουν να κουβαλούν στην πόλη αυτό το κουφάρι. Kαμία σφαίρα δεν μπορεί να τους σκοτώσει, και δεν έχει λόγο να τους σκοτώσει. Δεν διαταράσσουν καμία ομαλότητα που χτίζεται καθημερινά με τη βία, καμία κανονικότητα που κρύβει το φόβο.

Μόνο που η σφαίρα πέτυχε τον Αλέξανδρο που ήταν ζωντανός. Είναι ζωντανός. Γιατί η ζωή δεν είναι αναπνοή κι η απώλειά της δεν μπορεί να διαπιστωθεί στο νοσοκομείο. Γιατί η ζωή αναπνέει στη σύγκρουση. Γιατί η ζωή αναπνέει όταν τρέχει πάνω από τους ακίνητους απ’ τον φόβο δρόμους του εγώ, να βρει τους έρωτες στα παγκάκια, το βλέμμα των συντρόφων στις δύσκολες στιγμές, τα τσιγάρα στις λούφες, τις βόλτες στις σκοτεινές γωνιές, τα όνειρα και τα θέλω του εμείς.

Όσοι θέλουν να λένε ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό είναι σαν να κρύβουν ότι τα εγκατεστημένα στις δυτικές μητροπόλεις τάγματα του κράτους ασφαλείας είναι εκεί για να στοχεύουν με τις σφαίρες τους σε σώματα που εξακολουθούν να κινούνται άτακτα στην πόλη, σε μυαλά που εξακολουθούν να βρίσκουν λόγους να μισούν.

Σε σώματα που η ιδεολογία της μηδενικής ανοχής ποινικοποιεί επειδή φτύνουν την κυρίαρχη αποσωματικοποιημένη κουλτούρα των cyber σχέσεων και των προκαθορισμένων διαδρομών. Σε σώματα που δεν μπορούν να ελεγχθούν ιδεολογικά παρά μόνο βίαια.

Όσοι επιλέγουν να μιλάνε μόνο για την «απανθρωπιά» της δολοφονίας ενός 16χρονου, όσοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα σάλια τους που τους προκαλεί η κρυφή ηδονή του να παρακολουθούν ένα πιο πραγματικό σήριαλ στην τηλεόραση είναι όσοι δεν έχουν λόγους να αντιλαμβάνονται εμφυλιο-πολεμικά αυτό το γεγονός.

Είναι όσοι έχουν λόγους να μη νιώθουν ασφάλεια γι’ αυτούς και την περιουσία τους και την ψάχνουν στο κράτος. Είναι όσοι γεμίζουν τα καταστήματα με κάμερες, όσοι πιστεύουν ότι αυτές στο δρόμο δεν είναι αρκετές. Κι αυτοί που νομίζουν ότι αυτές θα τους σώσουν. Είναι όσοι στρέφουν τις καραμπίνες τους στους μετανάστες εκεί που οι δυνάμεις του στρατιωτικό-αστυνομικού συμπλέγματος δεν επαρκούν. Είναι οι τηλεθεατές που μπροστά στη δολοφονία του Μοντασέρ Μοχάμεντ Ασράφ στην υποδιεύθυνση αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη, απλά αλλάζουν κανάλι. Είναι όσοι στις εκτεταμένες συγκρούσεις που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες, που έδειξαν ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα «ζωντανοί» που διαταράσσουν την φαινομενική ομαλότητα, που έδειξαν πώς η τάξη βασιλεύει αλλά δεν κυβερνά, που διεκδίκησαν ότι καμία καταδίκη ή ρύθμιση δεν δίνει πίσω τις κλεμμένες ζωές, κατέβηκαν στο δρόμο μόνο για να μετρήσουν υλικές απώλειες.

Και είναι όλοι τους συνένοχοι του ελληνικού κράτους που τη νύχτα στις 6/12/08, δια χειρός του μπάτσου Επαμεινώνδα Κορκονέα, στόχευσε, πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.

Το μόνο που τους αξίζει είναι η οργή.

Το μόνο που μας αξίζει είναι η οργή.

Ανώνυμος είπε...

εσυ για πες μας που το πας?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΕΛΑ σε στηρίζουμε. Πολύ σωστά τα έγραψες, μην ακούς τους ηλίθιους. Γράψτους κανονικά!