Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ: ΑΠΑΤΗ Ή ΑΝΑΓΚΗ;!

Διαβαζω παραπονα αγοραστων για αποκωδικοποιητες κλπ., που παρ' οτι εχουν προσβαση στο ιντερνετ, πεφτουν "θύματα" για τετοιες αγορες!!!
Φυσικα ο Mpeg2 που ειχε η παληα σας TV., δεν κανει και πρεπει να εχετε τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (!!) Mpeg4!!
Οπως οταν ολοι παρουν Mpeg4, θα βγει ο Mpeg6 κ.ο.κ.!!
Προσωπικα ΔΕΝ προκειται να παρω αποκωδικοποιητη, ΟΥΤΕ να αλλαξω τηλεοραση!
Εχω δυο- τρεις οχι για να βλεπω ειδησεις βεβαια (ας γελασω!!!) αλλα για να βλεπω DVD. Μη σωσουν να συνεχισουν να εκπεμπουν αναλογικο σημα! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!! (Μονο αυτες αξιζουν!!) ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!!
Επειτα στο μελλον (οχι μακρυα πολυ...) θα ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ τους αφελεις TV-οπτες να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ TV ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΕΙΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ!!
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ CABLE TV ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ- ΚΑΝΑΔΑ!!
Αλλα και τα DVD θελουν να τα αλλαξουν σε blue-ray (!!) για να μας βαλουν να αγορασουμε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και παει λεγοντας.

Φιλοι μου: ΜΕΙΝΕΤΕ στο ιντερνετ! Αρκει και περισσευει !! Ειναι και πιο αξιοπιστο!! Μακρυα απο αποκωδικοποιητες κλπ., κολπα!!

OXI ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !! ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

5 σχόλια:

ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε...

Καλα τα λες
αλλα ποιος ακουει;!

Ολοι στον κοσμο τους.....

Ανώνυμος είπε...

Όλα σωστά και καλά, αλλά ακόμα και το ιντερνετ που μας λες ότι είναι ότι αρκεί και περισσεύει, είναι στο ίδιο μοτίβο. Αρχικά βρήκαν οι PSTN/ISDN συνδέσεις μετά λίγο πιο ταχύτερες, σήμερα ADSL+2 ....... μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο, όλα αυτά ακόμα χρειάζονται αναβάθμιση κάθε τρεις και λίγο. Ακόμα-ακόμα πληρώνουμε και συνδρομή για να έχουμε πρόσβαση στο ιντερνετ. Μήπως δεν πρέπει να βλέπουμε παντού φαντάσματα και αν δούμε λίγο την ανάπτυξη, χωρίς υπερβολές και χωρίς να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις (βλέπε windows-vista, 7......). Το παλιό είναι καλό αλλά το νέο είναι και γρήγορο. Θα συμφωνήσω ότι το πέρασμα από το MPEG2 δεν χρειαζόταν, αλλά και οι ISDN γραμμές ήταν απαραίτητες; !!!!!!

aMUSiC είπε...

Η εξέλιξη είναι κάτι το απόλυτα φυσικό. Είναι αστείο να συγκρίνει κάποιος τα πλεονεκτήματα που έχει μία εξελιγμένη τεχνολογία με μία παλαιότερη. Η τεχνολογία mpeg4 επιτρέπει την εκπομπή σήματος υψηλής ευκρίνειας (High Definition εικόνα και πολυκάναλο ήχο) σε σχέση με το mpeg2 το οποίο είναι περιορισμένο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα Blu-Ray δισκάκια σε σχέση με τα DVD. Μεγαλύτερη χωρητικότητα, καλύτερη ποιότητα στην εικόνα και στον ήχο.

Το να σκέφτεται κάποιος ότι το παιχνίδι πάει προς την καλωδιακή είναι απλά θεωρεία συνομωσίας. Τα κανάλια βγάζουν χρήματα από τη διαφήμιση. Θα είναι αυτοκτονία να χρεώσουν συνδρομή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν συνδρομητικά κανάλια (Nova) που προσφέρουν περιεχόμενο που δεν είναι προσβάσιμο στην "ελεύθερη" τηλεόραση (προσφατες ταινίες και σειρές).

Οι αποκωδικοποιητές αυτή την περίοδο είναι αναγκαίοι σε αυτούς που δεν έχουν τηλεοράσεις με ενσωματωμένους (κάτι που όσο περνάνε τα χρόνια θα αλλάζει).

Αν είμαστε εναντίον της προόδου της τεχνολογίας, ακόμα θα είχαμε ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, 2 κρατικά κανάλια και ο χρόνος που θα χρειαζόταν για να κατεβάσεις 80 megabyte στον υπολογιστή σου (το 1/4 ενός 45λεπτου επεισοδίου σειράς σε χαμηλή ευκρίνεια) θα χρειαζόντουσαν 2 μήνες στο 1200άρι modem μας...

PS: Ούτε έχω.. ούτε βλέπω τηλεόραση...

Sailoq είπε...

Σιγά βρε Ναταλια που εβγαλες και πορισμα! Ειναι απάτη ε?
Μα τι, φυσικα! Για σ'ενα θα πρεπει να παραμεινουμε σε μια τεχνολογια 100 χρονων (αναλογικες εκπομπες) για να μην ξοδευτείς...
Εσύ που το ψαχνεις, ψαξτο λιγο καλύτερα και θα μάθεις γιατι έγινε η επιλογη του mpeg4.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον aMUSIC . Η τεχνολογία προχωρά γι αυτό το λόγο πρέπει να αγοράσει ο κόσμος αποκωδικοποιητές ( μόνο όσοι έχουν παλιά τβ ) οι νέας τεχνολογίας τβ έχουν ενσωματωμένο και θα δουλεύουν μια χαρά από μόνες τους .